מבצעים
-
ארגז Cantina27 Rose
₪630Original price was: ₪630.₪549Current price is: ₪549. -
Cantina 27 Double
₪269Original price was: ₪269.₪239Current price is: ₪239. -
דבש פרחי קיץ ואקליפטוס
₪35Original price was: ₪35.₪29Current price is: ₪29. -
All In Wine
₪199Original price was: ₪199.₪189Current price is: ₪189. -
Taste Of Israel
₪39Original price was: ₪39.₪30Current price is: ₪30. -
Black Olives & Honey
₪99Original price was: ₪99.₪85Current price is: ₪85. -
Wild Life Expirience
₪279Original price was: ₪279.₪245Current price is: ₪245. -
שלישיית תבליני פלאו
₪48Original price was: ₪48.₪39Current price is: ₪39.
שמן זית הוא אחד המרכיבים הבסיסיים ביותר בתזונה שלנו, והוא פשוט נפלא. אז עכשיו נעשה ניסיון קטן – ניקח את שמן הזית הנפלא, ונהפוך אותו לנפלא עוד יותר… מאמינים?
מרכיבים:
שמן זית פתורה
בזיליקום
מרווה
פטרוזיליה
שום
אופן ההכנה:
יש כמה דרכים לשדרג את שמן הזית שלכם: בצנצנת שמים שמן זית וחצי צרור בזיליקום או מרווה ונותנים לו לעמוד במשך שבוע. לאחר מכן משתמשים לתיבול סלט או חביתה וכדומה.
אופציה נוספת – שמן זית ירוק: לוקחים את הפטרוזיליה, שום, בזיליקום ושמן זית כתית מעולה וטוחנים את הכול במעבד מזון, מעבירים לבקבוק ומשתמשים בו כרגיל ואפילו לקישוט של צלחות או מרקים.
מוגש לכם באדיבות אתר שוק האיכרים.
רוצים לשתף אותנו במתכון שלכם ולקבל פרסום באתר? שלחו אותו ל- [email protected]
שתפו את התוכן