מבצעים
-
שלישיית תבליני פלאו
₪48המחיר המקורי היה: ₪48.₪39המחיר הנוכחי הוא: ₪39. -
בקבוק נירוסטה לשמן זית
₪129המחיר המקורי היה: ₪129.₪115המחיר הנוכחי הוא: ₪115. -
רביעיית ממרחים
₪99המחיר המקורי היה: ₪99.₪94המחיר הנוכחי הוא: ₪94. -
יין ירושלים גוורצטרמינר
₪59המחיר המקורי היה: ₪59.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
Cantina Sensation
₪409המחיר המקורי היה: ₪409.₪369המחיר הנוכחי הוא: ₪369. -
פישולין ממסיק מוקדם
₪69המחיר המקורי היה: ₪69.₪62המחיר הנוכחי הוא: ₪62. -
Cantina 27 White
₪105המחיר המקורי היה: ₪105.₪95המחיר הנוכחי הוא: ₪95. -
שישיית זני שמן זית
₪312המחיר המקורי היה: ₪312.₪279המחיר הנוכחי הוא: ₪279.

שמן זית הוא אחד המרכיבים הבסיסיים ביותר בתזונה שלנו, והוא פשוט נפלא. אז עכשיו נעשה ניסיון קטן – ניקח את שמן הזית הנפלא, ונהפוך אותו לנפלא עוד יותר… מאמינים?
מרכיבים:
שמן זית פתורה
בזיליקום
מרווה
פטרוזיליה
שום
אופן ההכנה:
יש כמה דרכים לשדרג את שמן הזית שלכם: בצנצנת שמים שמן זית וחצי צרור בזיליקום או מרווה ונותנים לו לעמוד במשך שבוע. לאחר מכן משתמשים לתיבול סלט או חביתה וכדומה.
אופציה נוספת – שמן זית ירוק: לוקחים את הפטרוזיליה, שום, בזיליקום ושמן זית כתית מעולה וטוחנים את הכול במעבד מזון, מעבירים לבקבוק ומשתמשים בו כרגיל ואפילו לקישוט של צלחות או מרקים.
מוגש לכם באדיבות אתר שוק האיכרים.
רוצים לשתף אותנו במתכון שלכם ולקבל פרסום באתר? שלחו אותו ל- [email protected]
שתפו את התוכן