מבצעים
-
טחינה גולמית טבעית
₪30המחיר המקורי היה: ₪30.₪27המחיר הנוכחי הוא: ₪27. -
שלישיית חליטות טבעיות
₪48המחיר המקורי היה: ₪48.₪42המחיר הנוכחי הוא: ₪42. -
Cantina Experience
₪179המחיר המקורי היה: ₪179.₪155המחיר הנוכחי הוא: ₪155. -
טחינה גולמית מלאה
₪55המחיר המקורי היה: ₪55.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
Cantina 27 Rose
₪105המחיר המקורי היה: ₪105.₪95המחיר הנוכחי הוא: ₪95. -
Cantina Sensation
₪409המחיר המקורי היה: ₪409.₪369המחיר הנוכחי הוא: ₪369. -
שמן זית ברנע 5 ליטר
₪329המחיר המקורי היה: ₪329.₪309המחיר הנוכחי הוא: ₪309. -
All In Wine
₪199המחיר המקורי היה: ₪199.₪189המחיר הנוכחי הוא: ₪189.

חגיגות שמן הזית מסדרת ראשון המסיק התחילו עם ארוחת שוק טוסקנית משגעת על טהרת ראשון המסיק
אז קבלו את המתכון הראשון מארוחת ראשון המסיק של דן לב ויוגב ירוס:
קרפצ’יו ארטישוק
מצרכים:
6 יחידות ארטישוק
2 לימונים
מלח אטלנטי
50 גרם גבינת פקורינו
כמה עלי זעתר טרי
הכנה:
מקלפים את העלים של הארטישוק, מוציאים את השערות הפנימיות ומשאירים רק את הלב, משרים מיד במים ולימון.
לפני ההגשה, פורסים בעזרת מנדולינה או סכין את הארטישוקים לפרוסות דקות, מסדרים על צלחת, מזלפים מעט לימון ומפזרים מלח.
מגרדים את הגבינה מעל, מפזרים עלי זעתר ומזלפים בנדיבות שמן זית ראשון המסיק.
מגישים מיד
שתפו את התוכן