מבצעים
-
All In Wine
₪199Original price was: ₪199.₪189Current price is: ₪189. -
שלישיית חליטות
₪48Original price was: ₪48.₪40Current price is: ₪40. -
דבש פרחי קיץ ואקליפטוס
₪35Original price was: ₪35.₪29Current price is: ₪29. -
Special Israeli Honey
₪30Original price was: ₪30.₪24Current price is: ₪24. -
Cantina 27 Double
₪269Original price was: ₪269.₪239Current price is: ₪239. -
קפה שחור קולומביה
₪24Original price was: ₪24.₪20Current price is: ₪20. -
סבון מ-70% שמן זית
₪25Original price was: ₪25.₪19Current price is: ₪19. -
שלישיית תבליני פלאו
₪48Original price was: ₪48.₪39Current price is: ₪39.
חגיגות שמן הזית מסדרת ראשון המסיק התחילו עם ארוחת שוק טוסקנית משגעת על טהרת ראשון המסיק
אז קבלו את המתכון הראשון מארוחת ראשון המסיק של דן לב ויוגב ירוס:
קרפצ’יו ארטישוק
מצרכים:
6 יחידות ארטישוק
2 לימונים
מלח אטלנטי
50 גרם גבינת פקורינו
כמה עלי זעתר טרי
הכנה:
מקלפים את העלים של הארטישוק, מוציאים את השערות הפנימיות ומשאירים רק את הלב, משרים מיד במים ולימון.
לפני ההגשה, פורסים בעזרת מנדולינה או סכין את הארטישוקים לפרוסות דקות, מסדרים על צלחת, מזלפים מעט לימון ומפזרים מלח.
מגרדים את הגבינה מעל, מפזרים עלי זעתר ומזלפים בנדיבות שמן זית ראשון המסיק.
מגישים מיד
שתפו את התוכן