מבצעים
-
רביעיית ממרחים
₪99Original price was: ₪99.₪94Current price is: ₪94. -
Cantina 27 Double
₪269Original price was: ₪269.₪239Current price is: ₪239. -
ראשון המסיק קורנייקי
₪54Original price was: ₪54.₪49Current price is: ₪49. -
9 תבליני פליאו
₪137Original price was: ₪137.₪119Current price is: ₪119. -
שלישיית דבש
₪195Original price was: ₪195.₪185Current price is: ₪185. -
תמר מג'הול ג'מבו פרימיום
₪55Original price was: ₪55.₪49Current price is: ₪49. -
ארגז Cantina27 Rose
₪630Original price was: ₪630.₪549Current price is: ₪549. -
Cantina Sensation
₪409Original price was: ₪409.₪369Current price is: ₪369.
גבינת בושה צלויה, דבש פתורה, שמן זית מידנייט
דמיינו גבינת בושה חמימה, המותכת בעדינות בתנור, הופכת רכה וקרמית ומעליה טפטוף של דבש מתוק ופרחוני. מעל הכל זילוף של שמן זית המעניק שכבה נוספת של טעם ויוצר קינוח מופלא.
מתכון יפהפה בעל טעמים שונים ומרגשים אותו יצרה נורה בעלת ידי הקסם, המתמחה במטבח מקומי ומדריכה סיורים קולינריים.
פורסים גליל גבינת בושה לפרוסות בעובי של כ-2 ס”מ
מזלפים מעט שמן זית פישולין וצולים בתנור על 200 מעלות עד שהגבינה מתחילה להיות מותכת.
מוציאים מהתנור ומעבירים לצלחת הגשה. מזלפים מיד דבש פרחי בר, שמן זית מסדרת Ultra Premium Olive Oil – Midnight ומפזרים עלי טימין או צתרה. ניתן להוסיף מעל גם פרי עונתי כמו תאנים (או תאנים מקורמלות), פירות קטלב (עכשיו העונה), פטל או תות עץ.
שתפו את התוכן