מבצעים
-
שלישיית תבליני פלאו
₪48המחיר המקורי היה: ₪48.₪39המחיר הנוכחי הוא: ₪39. -
שמן זית בלנד 2 ליטר
₪149המחיר המקורי היה: ₪149.₪139המחיר הנוכחי הוא: ₪139. -
טחינה גולמית מלאה
₪55המחיר המקורי היה: ₪55.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
יין ירושלים גוורצטרמינר
₪59המחיר המקורי היה: ₪59.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
יין לבן Pola
₪60המחיר המקורי היה: ₪60.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
בקבוק נירוסטה לשמן זית
₪129המחיר המקורי היה: ₪129.₪115המחיר הנוכחי הוא: ₪115. -
קונפיטורת תפוחים ואגסים
₪25המחיר המקורי היה: ₪25.₪20המחיר הנוכחי הוא: ₪20. -
שישיית זני שמן זית
₪312המחיר המקורי היה: ₪312.₪279המחיר הנוכחי הוא: ₪279.

גבינת בושה צלויה, דבש פתורה, שמן זית מידנייט
דמיינו גבינת בושה חמימה, המותכת בעדינות בתנור, הופכת רכה וקרמית ומעליה טפטוף של דבש מתוק ופרחוני. מעל הכל זילוף של שמן זית המעניק שכבה נוספת של טעם ויוצר קינוח מופלא.
מתכון יפהפה בעל טעמים שונים ומרגשים אותו יצרה נורה בעלת ידי הקסם, המתמחה במטבח מקומי ומדריכה סיורים קולינריים.
פורסים גליל גבינת בושה לפרוסות בעובי של כ-2 ס”מ
מזלפים מעט שמן זית פישולין וצולים בתנור על 200 מעלות עד שהגבינה מתחילה להיות מותכת.
מוציאים מהתנור ומעבירים לצלחת הגשה. מזלפים מיד דבש פרחי בר, שמן זית מסדרת Ultra Premium Olive Oil – Midnight ומפזרים עלי טימין או צתרה. ניתן להוסיף מעל גם פרי עונתי כמו תאנים (או תאנים מקורמלות), פירות קטלב (עכשיו העונה), פטל או תות עץ.
שתפו את התוכן