המשלוח חינם בקנייה מעל ₪350

סופגניות בייבי בשמן זית

מבצעים

מתכון שהוכן בשיתוף עם נועה עינת - שפית קונדיטורית: מעבירה סדנאות אפייה 🍪מתכונאית🥨יוצרת תוכן🍕מעבירה סיורי אוכל
🍰יוצרת בית הספר הדיגיטלי לאפייה bake on

סופגניות בייבי אשל – קטנות ממש כמו פיצוחים! לא תצליחו להפסיק לאכול אותם, הן רכות ומושלמות לטבילה בריבות והקונפיטורות הטבעיות שלנו!
כל ביס רך ומפנק, והטעמים? פשוט לא מהעולם הזה!

המתכון מספיק למלא מיניז בייבי אשל

החומרים:
• 1 חבילה קמח תופח (400 גרם)
• 2 ביצים
• 2 אשל
• 80 גרם שמנת מתוקה
• 100 גרם סוכר (חצי כוס)
• חצי כפית מחית וניל

שמן זית ברנע לטיגון
אבקת סוכר
קונפיטורות, ריבות וממרחים טבעיים של פתורה

ריבת עגבניות שרי, קונפיטורת תפוחים ואגסים, קונפיטורת תפוזים עם קליפות תפוז, ריבת רימונים בדבש טהור ועוד שלל אפשרויות באתר פתורה

אופן הכנה:
1.בקערה טורפים את החומרים עד למסה חלקה – המסה צריכה להיות קשה, אם קשה מדי אפשר להוסיף טיפה שמנת מתוקה.
2.מעבירים את הבלילה לשקית זילוף ללא צנטר.
3.בסיר גבוה מחממים שמן עד טמפ’ של 180 מעלות.
4.בעזרת מספריים מזלפים וחותכים עיגולים קטנים, ואז נותנים להם צבע ב-2 הצדדים על להזהבה ועד שהסופגניות צפות.
5.מוציאים לקערה עם נייר סופג.
6.מסדרים על צלחת הגשה ומפזרים אבקת סוכר.
7.מגישים לצד מלא ריבות שוות.



בתיאבון
שתפו את התוכן
0
    0
    עגלת הקניות
    העגלה ריקהחזרה לחנות
        דילוג לתוכן