מבצעים
-
בקבוק נירוסטה לשמן זית
₪129המחיר המקורי היה: ₪129.₪115המחיר הנוכחי הוא: ₪115. -
ארגז Cantina27 Rose
₪630המחיר המקורי היה: ₪630.₪549המחיר הנוכחי הוא: ₪549. -
קפה שחור קולומביה
₪24המחיר המקורי היה: ₪24.₪20המחיר הנוכחי הוא: ₪20. -
סדרת ממרחים וריבות
₪108המחיר המקורי היה: ₪108.₪94המחיר הנוכחי הוא: ₪94. -
שלישיית תערובות תבלינים
₪66המחיר המקורי היה: ₪66.₪48המחיר הנוכחי הוא: ₪48. -
Cantina 27 Double
₪269המחיר המקורי היה: ₪269.₪239המחיר הנוכחי הוא: ₪239. -
שלישיית תבליני פלאו
₪48המחיר המקורי היה: ₪48.₪39המחיר הנוכחי הוא: ₪39. -
Cantina Sensation
₪409המחיר המקורי היה: ₪409.₪369המחיר הנוכחי הוא: ₪369.

בימים אלו מתבצע תהליך רדיית דבש גולמי טהור, אצלנו בפתורה בוטיק משפחתי אנו מייצרים דבש גולמי 100% טהור, הדבש נרדה בדרך העתיקה ביותר:
באופן ידני, ללא חימום או התערבות ונקי מכל תוספת של סוכר מלאכותי.
מכיוון שכל חימום או פעולה המשנים את הרכבו הטבעי של הדבש, עלולים לפגוע בתכונותיו החיוביות. הדבש של פתורה נשמר קרוב ככל הניתן למקור ולצורה בה הוא מיוצר בכוורת. כך אנחנו מבטיחים לצרכנים ליהנות ממוצר טבעי, טעים ומרפא.
התגבשות הדבש עם הזמן מלמדת על איכותו הגבוהה ושמירת המרקם הטבעי.
בבחירת הדבש מומלץ לשים לב לטעם ולמרקם על הלשון. המשתנים בהתאם לסוג הפרח ממנו נאסף הצוף על ידי הדבורים. פרמטרים נוספים כמו עונת השנה, כמות הגשמים ואופי האדמה, משפיעים גם הם על טעמו ומרקמו.
החודשים הקרובים הם העונה בה מתבצע תהליך רדיית הדבש, זה שבסופו של דבר מגיע אל הצנצנות ואליכם אל מדפי הארונות במטבח. בפתורה מייצרים דבש גולמי טהור באמצעות רדייה ידנית, בדרך העתיקה ביותר. הדבש אינו עובר חימום והוא נקי מכל תוספת של סוכר מלאכותי.
אנחנו נוהגים להשתמש בדבש למריחה, בישול, אפייה או תיבול.
הדבש ידוע כאחד המזונות הכי קדומים בטבע ובנוסף הדבש בריא ומועיל גם בשימוש חיצוני על גוף האדם, כחומר אנטי-דלקתי, אנטיספטי, אנטי בקטריאלי ואנטי פטרייתי.
השנה, בזכות חורף רווי במי גשמים, צופים עונת רדייה ארוכה במיוחד. הסיבה בגללה קורה תהליך זה, היא הודות למחזור החיים של פרחי הבר: רובם ככולם פורחים בתקופה שבין פברואר ליוני. הראשונים לפרוח הם פרחי אביב מהם מפיקים בסופו של דבר דבש מפרחי תלתן וחרדל. אחריהם פורחים הקוצים למיניהם כמו דרדרים וקיפודנים ולקראת סוף הקיץ פורחים עצים מהם מייצרים את הדבש שידוע בסגולות הבריאותיות הגבוהות שלו – דבש מפרחי קיץ ואקליפטוס, דבש מפרחי שיזף או שומר למשל, לרוב אלה עצים שהשורשים שלהם עמוקים במיוחד לכן הם לא ממהרים לפרוח.
בפתורה ניתן למצוא מגוון רחב של דבש גולמי טהור:
דבש גולמי טהור מפרחי בר – מתאפיין בטעמים קלאסיים עדינים ורכים, במרקם חלק הגולש בעדינות על הלשון, גוון הדבש בהיר.
דבש גולמי טהור מפרחי הדרים – מתאפיין בטעמים וניחוח “כתומים” של פריחת ההדרים. הדבש האהוב והמבוקש בישראל, גוון הדבש בהיר והוא מתגבש במהירות.
דבש גולמי טהור מפרחי שיזף – מתאפיין בטעמים דומיננטיים ועמוקים, מתיקות מעודנת עם סיומת מעט מרירה, מרקמו חלק, נוזלי וגוון דבש השיזף כהה.
דבש גולמי טהור מפרחי אבוקדו – מתאפיין בטעמים דומיננטיים ועזים עם מרירות המזכירה את ניחוח פריחת האבוקדו, מרקמו נוזלי וגוון הדבש כהה.
דבש גולמי טהור מפרחי קיץ ואקליפטוס – מתאפיין בטעמים עזים עם חריפות ועקצוץ קל, מרקמו סמיך, מתגבש לרוב במהירות וגוון הדבש בהיר.
אנו ממליצים לבדוק, להתנסות ולטעום את סוגי הדבש השונים, על מנת לבחור דבש טהור ואיכותי הקולע לטעמכם האישי.
לכל סוגי הדבשים הגולמיים > לחצו כאן
למתכונים עם דבש >
עוגת דבש ושמן זית > לחצו כאן
גרנולת דבש עם פירות יבשים > לחצו כאן
צלעות טלה בדבש > לחצו כאן