מבצעים
-
לימונים כבושים בשמן זית
₪18Original price was: ₪18.₪15Current price is: ₪15. -
שלישיית דבש
₪195Original price was: ₪195.₪169Current price is: ₪169. -
Midnight Collection
₪525Original price was: ₪525.₪450Current price is: ₪450. -
טחינה גולמית מלאה
₪55Original price was: ₪55.₪49Current price is: ₪49. -
Cantina Deluxe
₪320Original price was: ₪320.₪299Current price is: ₪299. -
שמן זית בלנד 2 ליטר
₪149Original price was: ₪149.₪139Current price is: ₪139. -
ראשון המסיק ברנע
₪54Original price was: ₪54.₪49Current price is: ₪49. -
Cantina 27 Double
₪269Original price was: ₪269.₪239Current price is: ₪239.
בחג הפסח הקרוב, כשכולנו מתיישבים סביב שולחן החג, זה הזמן לעצור לרגע ולהיזכר במה שבאמת חשוב – החיבור לדברים הפשוטים, האמיתיים, אלה שצומחים מתוך השקעה ואהבה. השנה האחרונה הביאה עמה אתגרים, אבל גם את ההבנה שהיופי נמצא קרוב – במשפחה, בטבע, במה שאנחנו יוצרים יחד.
כמו כל דבר טוב, גם הסיפור שלנו בפתורה התחיל בחלום – חלום של סבא שמואל וסבתא טובה לגדל כאן, בארץ ישראל, חקלאות שמחברת בין האדם לאדמה. מאז עברו דורות, והחלום הזה הבשיל והפך למציאות שטעמה מורגש בכל פרי, בכל בקבוק ובכל צנצנת שאנחנו יוצרים.
המארזים שלנו לפסח הם לא סתם מתנה – הם הזמנה לגעת בעשייה שכולה דיוק, אומנות וסבלנות. שמן הזית שהופק במומחיות עד הטיפה האחרונה, דבש שטעמו עשיר בזכות מקור הפרחים ויין שמספר על הדרך הארוכה שעבר עד שהגיע לבקבוק. מתנה שמביאה לשולחן שלכם ניחוחות וטעמים שנוצרו מאהבה לארץ הזו ולעשייה מקומית.
לחג הקרוב, תנו ליקיריכם מתנה שמביאה עמה סיפור וחוויה שלמה, כזו שנשארת גם אחרי שהחג נגמר.
חג שמח,
עדו, משפחת תמיר וצוות פתורה