מבצעים
-
Cantina27 ארגז
₪680המחיר המקורי היה: ₪680.₪599המחיר הנוכחי הוא: ₪599. -
Jerusalem Experience
₪149המחיר המקורי היה: ₪149.₪134המחיר הנוכחי הוא: ₪134. -
Royal Sensation
₪570המחיר המקורי היה: ₪570.₪519המחיר הנוכחי הוא: ₪519. -
שלישיית תבליני פלאו
₪48המחיר המקורי היה: ₪48.₪39המחיר הנוכחי הוא: ₪39. -
Wild Life Expirience
₪249המחיר המקורי היה: ₪249.₪219המחיר הנוכחי הוא: ₪219. -
טחינה גולמית טבעית
₪30המחיר המקורי היה: ₪30.₪27המחיר הנוכחי הוא: ₪27. -
Cantina 27 Rose
₪105המחיר המקורי היה: ₪105.₪95המחיר הנוכחי הוא: ₪95. -
Pure Delight
₪109המחיר המקורי היה: ₪109.₪99המחיר הנוכחי הוא: ₪99.

בחג הפסח הקרוב, כשכולנו מתיישבים סביב שולחן החג, זה הזמן לעצור לרגע ולהיזכר במה שבאמת חשוב – החיבור לדברים הפשוטים, האמיתיים, אלה שצומחים מתוך השקעה ואהבה. השנה האחרונה הביאה עמה אתגרים, אבל גם את ההבנה שהיופי נמצא קרוב – במשפחה, בטבע, במה שאנחנו יוצרים יחד.
כמו כל דבר טוב, גם הסיפור שלנו בפתורה התחיל בחלום – חלום של סבא שמואל וסבתא טובה לגדל כאן, בארץ ישראל, חקלאות שמחברת בין האדם לאדמה. מאז עברו דורות, והחלום הזה הבשיל והפך למציאות שטעמה מורגש בכל פרי, בכל בקבוק ובכל צנצנת שאנחנו יוצרים.
המארזים שלנו לפסח הם לא סתם מתנה – הם הזמנה לגעת בעשייה שכולה דיוק, אומנות וסבלנות. שמן הזית שהופק במומחיות עד הטיפה האחרונה, דבש שטעמו עשיר בזכות מקור הפרחים ויין שמספר על הדרך הארוכה שעבר עד שהגיע לבקבוק. מתנה שמביאה לשולחן שלכם ניחוחות וטעמים שנוצרו מאהבה לארץ הזו ולעשייה מקומית.
לחג הקרוב, תנו ליקיריכם מתנה שמביאה עמה סיפור וחוויה שלמה, כזו שנשארת גם אחרי שהחג נגמר.
חג שמח,
עדו, משפחת תמיר וצוות פתורה