מבצעים
-
יין לבן Pola
₪60המחיר המקורי היה: ₪60.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
Give & Receive
₪109המחיר המקורי היה: ₪109.₪99המחיר הנוכחי הוא: ₪99. -
קפה שחור BLACK
₪24המחיר המקורי היה: ₪24.₪21המחיר הנוכחי הוא: ₪21. -
שמן זית בלנד 2 ליטר
₪149המחיר המקורי היה: ₪149.₪139המחיר הנוכחי הוא: ₪139. -
Cantina Experience
₪179המחיר המקורי היה: ₪179.₪155המחיר הנוכחי הוא: ₪155. -
סבון מ-70% שמן זית
₪25המחיר המקורי היה: ₪25.₪22המחיר הנוכחי הוא: ₪22. -
Cantina Sensation
₪409המחיר המקורי היה: ₪409.₪369המחיר הנוכחי הוא: ₪369. -
Desert Delight
₪99המחיר המקורי היה: ₪99.₪88המחיר הנוכחי הוא: ₪88.

פסח מאחורינו ואין פחמימה טובה יותר להתנחם בה אחרי שבוע נטול חמץ, מפיצת שמן זית. כדי להביא לכם את הגרסה הטובה ביותר של המנה המפתיעה הזו, ביקרנו במושב שקף בפיצה גלעד– המקום שמהטאבון שלו יוצאות פיצות מהבילות ומפתות.
כמו פתורה, גם פיצה גלעד נולדה וצמחה כאן בחבל לכיש, בין כרמי הזיתים והגפנים. בעורקינו זורמים אותה התשוקה ואותו הכבוד לחקלאות מדויקת וחומרי גלם איכותיים. ולכן רק טבעי היה שנחבור לכדי יצירה קולינארית משותפת שמביאה את טעמי האיזור הייחודיים לצלחת.
בפיצת שמן הזית שיצר, מחליף גלעד את רסק העגבניות המסורתי בשמן זית כתית מעולה, שיחד עם הפרודוקטים הנוספים מרכיב מנה מיוחדת במינה. גלעד משלב בה את הפיקואל שלנו- זן המתאפיין בטעם וארומה עדינים שאינם משתלטים על טעמי הבצק, אבל כן מותירים בו את חותמם הטוב. נוסף על הטעם, שמן הזית משפר את האלסטיות של הבצק והפך אותו נוח יותר ללישה.
מזמינים אתכם לנסות את השילוב המופלא הזה בבית, ולא לשכוח להוסיף טופינג של חבל לכיש מעל! ;) והנה מתכון לפיצה נאפוליטנית להשראה.
מצרכים:
1 ק״ג קמח פיצה
640 ג׳ מים קרירים
3 ג׳ שמרים יבשים
25 ג׳ מלח
אופן ההכנה:
לשים את קמח הפיצה עם המים הקרירים והשמרים היבשים במשך 5 דק׳ במהירות נמוכה.
מוסיפים את המלח ולשים 5 דק׳ נוספות במהירות בינונית עד לקבלת בצק הומוגני.
מניחים את הבצק בקופסה משומנת בשמן זית ל-30 דק׳ מנוחה.
מחלקים את הבצק לכדורים ומכניסים למקרר למשך 24 שעות.
מוציאים את הבצק המכודרר מהמקרר ומניחים בטמפרטורת החדר לשעתיים- שלוש
פותחים את הבצק לקוטר של 25 ס״מ. מורחים רטבים/גבינות ואופים 60-80 דק׳ בטאבון חם.