מבצעים
-
Cantina 27 Rose' Case
₪135המחיר המקורי היה: ₪135.₪109המחיר הנוכחי הוא: ₪109. -
שמן זית בלנד 5 ליטר
₪329המחיר המקורי היה: ₪329.₪309המחיר הנוכחי הוא: ₪309. -
שמן זית ברנע 5 ליטר
₪329המחיר המקורי היה: ₪329.₪314המחיר הנוכחי הוא: ₪314. -
Grand Prestige Collection
₪80המחיר המקורי היה: ₪80.₪69המחיר הנוכחי הוא: ₪69. -
ראשון המסיק פישולין
₪54המחיר המקורי היה: ₪54.₪44המחיר הנוכחי הוא: ₪44. -
Cantina 27 Double
₪269המחיר המקורי היה: ₪269.₪239המחיר הנוכחי הוא: ₪239. -
ארגז Cantina27 Rose
₪630המחיר המקורי היה: ₪630.₪549המחיר הנוכחי הוא: ₪549. -
סט אביזרים ליין
₪49המחיר המקורי היה: ₪49.₪42המחיר הנוכחי הוא: ₪42.

ערב ראש השנה הוא הזדמנות מעולה לארוחת חג מושקעת וחגיגית במיוחד. ארוחה עשירה, מעניינת, כזו שתותיר את הרושם הרצוי על האורחים כבר מהמנה הראשונה. יחד עם זאת, כל מי שמארח יודע כמה עבודה מושקעת בהכנות לחג ולכן רובנו נעדיף ובצדק, להכין פתיחים עשירים בטעם וחסכוניים בעבודה.
רגע לפני החג, אנחנו רוצים לצייד אתכם בצמד מתכונים נהדרים שעונים במדויק על הקריטריונים: גבינה צלויה עטופה בדבש ומנת סשימי עם צזיקי ושמן זית. על המתכונים מנצח בכישרון אביאל אלבז, שף ובעלים של דלי אלהמברה היפואי. במתכוניו הוא משתמש בשמן הזית שלנו מזן פישולין, בעל טעמים חריפים וחדים, שמעירים את החך כבר בתחילת הארוחה. את הדבש למנת הגבינה ניתן לגוון ולבחור מתוך 6 הסוגים שלנו: פרחי בר, שיזף, תלתן, אקליפטוס, אבוקדו, או הדרים.
מתכון לגבינה צלויה עטופה בדבש
מצרכים:
גבינה רכה, מומלצת מסוג ברקנית של חוות רום (הניתנת לרכישה בדלי אלהמברה)
חצי כוס דבש גולמי טהור מזן אבוקדו
הכנה:
מבשלים את הדבש והיין על אש קטנה עד שהתערובת מתחילה להסמיך ורואים בועות של סוכר.
מורידים מהאש ומערבבים ענפי זוטא, ממתינים שיתקרר מעט.
בינתיים מזלפים כפית דבש על הגבינה ואז צולים בברנר או תנור במצב גריל, עד להזהבה.
מכסים את הגבינה הצלויה בכמות נדיבה של תערובת הדבש, יין והזוטא.
להגשה:
פיסטוקים, עלי זעתר, בצל ירוק ושמן זית.
סשימי דג ים עם צזיקי ושמן זית
מצרכים:
150 ג’ דג ים (אינטיאס, פארידה, מוסר)
שמן זית כתית מעולה מזן קורנייקי
מיכל יוגורט כבשים
מיכל שמנת של פעם
כפית וחצי מלח אטלנטי
מלפפון/זוקיני פרוס דק
עלי רוקט
בצל סגול/ירוק
הכנת הצזיקי:
מערבבים את יוגורט הכבשים והשמנת, ותולים בתוך חיתול לצמצום של 24 שעות בחוץ על השיש.
כשהגבינה מוכנה- קוצצים, נענע פטרוזליה, ומוסיפים יחד עם שן שום כתושה לגבינה.
אפשר לחתוך דק ולהוסיף מלפפון או זוקיני
מתבלים בשמן זית ומלח.
לצלחת הגשה:
מורחים את הצזיקי
מניחים את חתיכות הדג, עלי רוקט, בצל סגול או ירוק
למי שאוהב ניתן להוסיף פלפל חריף, אנחנו הוספנו את חריף הבית שלנו
מתבלים בשמן זית בנדיבות, צ׳ילי מותסס וסומק.
דלי אלהמברה, בראשו עומדים אביאל אלבז ויקיר כנפו, הוא בית קפה יפואי המשמש גם כמעדנייה וחנות יין.
לצד מוצרים ארטיזנליים מכל רחבי הארץ ויינות בוטיק ישראליים, מוגש בבית הקפה תפריט הכולל בעיקר מנות נאות וקרות, המבוססות על מוצרי המעדניה. אביאל ויקיר מקפידים על חומרי הגלם האיכותיים והטריים ביותר, עם דגש על חקלאות כחול לבן.