מבצעים
-
Black Olives & Honey
₪99Original price was: ₪99.₪85Current price is: ₪85. -
ראשון המסיק פישולין
₪54Original price was: ₪54.₪48Current price is: ₪48. -
דבש פרחי קיץ ואקליפטוס
₪35Original price was: ₪35.₪29Current price is: ₪29. -
טחינה גולמית טבעית
₪30Original price was: ₪30.₪27Current price is: ₪27. -
ראשון המסיק קורטינה
₪275Original price was: ₪275.₪259Current price is: ₪259. -
סט פותחן יין חשמלי
₪69Original price was: ₪69.₪59Current price is: ₪59. -
Cantina Deluxe
₪320Original price was: ₪320.₪299Current price is: ₪299. -
מארז 4 בקבוקים סיידר mix
₪75Original price was: ₪75.₪72Current price is: ₪72.
לטריפוליטאים ולתוניסאים יש עוגת ספוג סודית ורכה, שנקראת “בוקה די דאמה” (פה הגברת). יש לה טעם של שקדים וריח נפלא של פריחת הדרים.
עתליה עין מור נולדה וגדלה בשכונה הציורית עין כרם. לאחר עבודה במסעדות עילית ושנים של בישול ממקום של אהבה החליטה לשלב את מכלול אהבותיה – לארח בביתה בעין כרם אל מול הנוף המרהיב של הרי יהודה ולשלב אוכל עילי, נוף ואוירה עוצרי נשימה. בד בבד – אהבתה לאנשים ולאירוח הולידה את הספר “עין כרם, לטייל ולבשל“. לכבוד חג פסח, קבלו מתכון מעולה של בוקה די דאמה (עוגת שקדים).
המרכיבים:
5 ביצים מופרדות
200 גר סוכר
2 כפות שמן זית כתית מעולה
1 כפית תמצית שקדים איכותית
קליפה מלימון אחד
3 כוסות שקדים מולבנים טחונים דק
50 גר’ סוכר
3 כפות קמח מצה
חבילה אחת של שמנת
1/2 ק”ג תותים
אופן ההכנה:
1. שמים 5 חלמונים במיקסר, ומקציפים מהר תוך הוספת 200 גר’ סוכר. מנמיכים את המהירות ומוסיפים כפית שמן (20גר), 1 כפית תמצית שקדים איכותית, שקית סוכר ווניל, קליפה מלימון אחד.
מערבלים לעיסה סמיכה ומוסיפים 3 כוסות שקדים טחונים וקלופים דק. ( 315 גר )
2. מקציפים 5 חלבונים תוך הוספת 50 גר’ סוכר לקצף קשה.
3. מבליעים בפעמיים – שלוש את החלבונים בחלמונים ומוסיפים 3-4 (50 גר’) כפות קמח מצה.
4. מעבירים לתבנית ואופים ב180 מעלות ,15 דק. מנמיכים ל-170 מעלות , מכסים בנייר כסף ואופים עוד 30-35 דק.
5. להקציף חבילת שמנת עם 2 כפות אבקת סוכר ולזלף על פני העוגה. בסוף לסדר תותים במרכזה.
חג אביב ופסח שמח !