מבצעים
-
פישולין ממסיק מוקדם
₪69המחיר המקורי היה: ₪69.₪62המחיר הנוכחי הוא: ₪62. -
Wild Life Expirience
₪279המחיר המקורי היה: ₪279.₪245המחיר הנוכחי הוא: ₪245. -
Spices Exprience
₪125המחיר המקורי היה: ₪125.₪109המחיר הנוכחי הוא: ₪109. -
9 תבליני פליאו טהורים
₪137המחיר המקורי היה: ₪137.₪119המחיר הנוכחי הוא: ₪119. -
שלישיית תערובות תבלינים
₪66המחיר המקורי היה: ₪66.₪48המחיר הנוכחי הוא: ₪48. -
טחינה גולמית מלאה
₪55המחיר המקורי היה: ₪55.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
ארגז Cantina27 Rose
₪630המחיר המקורי היה: ₪630.₪549המחיר הנוכחי הוא: ₪549. -
פולי קפה ערביקה
₪45המחיר המקורי היה: ₪45.₪42המחיר הנוכחי הוא: ₪42.

מרכיבים:
230 מ”ל שמן זית כתית מעולה
170 גרם אבקת סוכר
130 גרם סוכר דמררה
1 תרמיל וניל
קליפה מלימון שלם
2 ביצים בינוניות
2 כפות חלב
330 גרם קמח, מנופה
קורט מלח
1 כפית סודה לשתייה
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה שמן זית, שני סוגי הסוכר וקליפת לימון.
מרוקנים את תוכן מקל הווניל ומוסיפים ביצים וחלב.
מערבבים היטב ומוסיפים את הקמח המנופה, מלח וסודה לשתייה.
מכסים היטב ומכניסים למקרר ל-24 שעות.
מחממים תנור ל-170 מעלות.
מכינים מהבצק כדורים קטנים, משטחים קלות ואופים 8-10 דקות עד להשחמה קלה.
מניחים להצטנן לפני ההגשה.
שתפו את התוכן