מבצעים
-
שלישיית תבליני פלאו
₪48המחיר המקורי היה: ₪48.₪39המחיר הנוכחי הוא: ₪39. -
Cantina 27 White
₪105המחיר המקורי היה: ₪105.₪95המחיר הנוכחי הוא: ₪95. -
Jerusalem Experience
₪149המחיר המקורי היה: ₪149.₪134המחיר הנוכחי הוא: ₪134. -
קונפיטורת תפוחים ואגסים
₪25המחיר המקורי היה: ₪25.₪20המחיר הנוכחי הוא: ₪20. -
Wild Life Expirience
₪249המחיר המקורי היה: ₪249.₪219המחיר הנוכחי הוא: ₪219. -
Desert Delight
₪99המחיר המקורי היה: ₪99.₪88המחיר הנוכחי הוא: ₪88. -
סבון מ-70% שמן זית
₪25המחיר המקורי היה: ₪25.₪22המחיר הנוכחי הוא: ₪22. -
שלישיית תערובות תבלינים
₪66המחיר המקורי היה: ₪66.₪48המחיר הנוכחי הוא: ₪48.

מרכיבים:
230 מ”ל שמן זית כתית מעולה
170 גרם אבקת סוכר
130 גרם סוכר דמררה
1 תרמיל וניל
קליפה מלימון שלם
2 ביצים בינוניות
2 כפות חלב
330 גרם קמח, מנופה
קורט מלח
1 כפית סודה לשתייה
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה שמן זית, שני סוגי הסוכר וקליפת לימון.
מרוקנים את תוכן מקל הווניל ומוסיפים ביצים וחלב.
מערבבים היטב ומוסיפים את הקמח המנופה, מלח וסודה לשתייה.
מכסים היטב ומכניסים למקרר ל-24 שעות.
מחממים תנור ל-170 מעלות.
מכינים מהבצק כדורים קטנים, משטחים קלות ואופים 8-10 דקות עד להשחמה קלה.
מניחים להצטנן לפני ההגשה.
שתפו את התוכן