מבצעים
-
סבון מ-70% שמן זית
₪25Original price was: ₪25.₪19Current price is: ₪19. -
Cantina Sensation
₪409Original price was: ₪409.₪369Current price is: ₪369. -
Cantina Experience
₪180Original price was: ₪180.₪169Current price is: ₪169. -
Cantina 27 Double
₪269Original price was: ₪269.₪239Current price is: ₪239. -
Special Mini Gourmet
₪99Original price was: ₪99.₪85Current price is: ₪85. -
All In Wine
₪199Original price was: ₪199.₪189Current price is: ₪189. -
ממרח טחינה עם וניל
₪40Original price was: ₪40.₪35Current price is: ₪35. -
טחינה גולמית טבעית
₪30Original price was: ₪30.₪27Current price is: ₪27.
מרכיבים:
צרור גזרים צבעוניים קטנים, טריים (כ-8 גזרים)
חתיכת ג’ינג’ר טרי באורך 2 סמ’, קצוץ
שמן זית פתורה – כ-4 כפות
קרמל קליפות תפוזים – כ- 2 כפות
5 ענפי טימין טריים
אופן ההכנה:
מנקים את הגזרים – מסירים את העלים אך משאירים “זנב” קטן, שוטפים היטב מהחול. לא מקלפים!
חוצים לאורכם.
מניחים את הגזרים בתבנית שטוחה (אפשר על נייר אפיה), מזליפים שמן זית, רוטב קליפות תפוזים, ג’ינג’ר, מלח גס וטוחנים מעל פלפל שחור. מפזרים טימין, משאירים חלק מהענפים שלמים.
מערבבים בעזרת הידיים כך שהגזרים מצופים מכל צדדיהם.
טועמים ומשפרים תיבול.
מסדרים את הגזרים כך שצידם החתוך כלפי מעלה.
אופים בתנור חם, כ200 מעלות, עד שהגזרים צלויים ומעט שחומים/מקורמלים
רוצים לשתף אותנו במתכון שלכם ולקבל פרסום באתר? שלחו אותו ל- ptora.co.il
שתפו את התוכן