מבצעים
-
Cantina Deluxe
₪320Original price was: ₪320.₪299Current price is: ₪299. -
קרש חיתוך מעץ
₪69Original price was: ₪69.₪65Current price is: ₪65. -
Midnight Collection
₪525Original price was: ₪525.₪450Current price is: ₪450. -
זיתים שחורים במלח
₪15Original price was: ₪15.₪13Current price is: ₪13. -
שישיית זני שמן זית
₪312Original price was: ₪312.₪279Current price is: ₪279. -
שלישיית דבש
₪195Original price was: ₪195.₪169Current price is: ₪169. -
שלישיית חליטות טבעיות
₪48Original price was: ₪48.₪42Current price is: ₪42. -
ארגז Cantina27 Rose
₪630Original price was: ₪630.₪549Current price is: ₪549.
מרכיבים:
צרור גזרים צבעוניים קטנים, טריים (כ-8 גזרים)
חתיכת ג’ינג’ר טרי באורך 2 סמ’, קצוץ
שמן זית פתורה – כ-4 כפות
קרמל קליפות תפוזים – כ- 2 כפות
5 ענפי טימין טריים
אופן ההכנה:
מנקים את הגזרים – מסירים את העלים אך משאירים “זנב” קטן, שוטפים היטב מהחול. לא מקלפים!
חוצים לאורכם.
מניחים את הגזרים בתבנית שטוחה (אפשר על נייר אפיה), מזליפים שמן זית, רוטב קליפות תפוזים, ג’ינג’ר, מלח גס וטוחנים מעל פלפל שחור. מפזרים טימין, משאירים חלק מהענפים שלמים.
מערבבים בעזרת הידיים כך שהגזרים מצופים מכל צדדיהם.
טועמים ומשפרים תיבול.
מסדרים את הגזרים כך שצידם החתוך כלפי מעלה.
אופים בתנור חם, כ200 מעלות, עד שהגזרים צלויים ומעט שחומים/מקורמלים
רוצים לשתף אותנו במתכון שלכם ולקבל פרסום באתר? שלחו אותו ל- ptora.co.il
שתפו את התוכן