מבצעים
-
Grand Prestige Collection
₪80המחיר המקורי היה: ₪80.₪69המחיר הנוכחי הוא: ₪69. -
שמן זית פיקואל 500 מ"ל
₪52המחיר המקורי היה: ₪52.₪45המחיר הנוכחי הוא: ₪45. -
Roots & Flavors
₪129המחיר המקורי היה: ₪129.₪119המחיר הנוכחי הוא: ₪119. -
Grand Prestige Collection
₪80המחיר המקורי היה: ₪80.₪69המחיר הנוכחי הוא: ₪69. -
Cantina Deluxe
₪320המחיר המקורי היה: ₪320.₪299המחיר הנוכחי הוא: ₪299. -
חמישיית זיתים שחורים
₪75המחיר המקורי היה: ₪75.₪55המחיר הנוכחי הוא: ₪55. -
פישולין ממסיק מוקדם
₪69המחיר המקורי היה: ₪69.₪62המחיר הנוכחי הוא: ₪62. -
יין ירושלים גוורצטרמינר
₪59המחיר המקורי היה: ₪59.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49.

מתכון נפלא לשולחן הפסח וכמובן גם ליתר ימות השנה, אותו יצרו השפים אורי צור ועמית אמיר מ-“טרטוריה מקומית” אשר נמצא ביישוב שומרה בגליל המערבי.
חומרי גלם למנה עבור 2-3 אנשים:
2 תפוחי אדמה בינוניים
100 גרם פילה של דג ים טרי
זרעי חרדל מותססים
בצל סגול פרוס דק
עלים טריים של חרדל (עדיף קטנים) וחומעה
בצל ירוק פרוס
מיץ לימון
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
מכניסים תפוחי אדמה בינוניים עטופים בנייר כסף למדורה, עדיף על גחלים אדומות ולא אש משתוללת, וצולים אותם עד שהם שרופים מבחוץ ורכים מבפנים.
כאשר תפוחי האדמה מוכנים, חוצים אותם באמצע בעוד הם חמימים ורכים ומגרדים את תוכנם לקערה עם כף, אפשר גם להכניס קצת מהחלק שרוף.
מועכים עם מזלג ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל שחור.
פורסים את פילה הדג לחתיכות לא קטנות מדי, שיישאר במה לנגוס.
בקערה מכינים סלט מעלי החרדל והחומעה (אם הם גדולים, קורעים חתיכות עם הידיים לקערה) ומוסיפים את הבצלים הירוק והסגול והדג הנא.
מתבלים עם כפית קטנה של זרעי חרדל מותססים, קצת מנוזל ההתססה, שפריץ לימון טרי, מלח גס ופלפל שחור טחון גס.
מערבבים את הסלט עם הידיים וטועמים שטעים.
אופן ההגשה:
מניחים בצלחת גבעות קטנות של תפוחי האדמה החמים, ולידם מהסלט דג נא, בוזקים שמן זית בנדיבות על הכל ונהנים מהביס החם קר-מרענן-נמס הזה.
מומלץ לשלב לצד כוס יין לבן Cantina27 מענבי שרדונה.
חג שמח ובתאבון