מבצעים
-
Wild Life Expirience
₪279Original price was: ₪279.₪245Current price is: ₪245. -
Cantina Sensation
₪409Original price was: ₪409.₪369Current price is: ₪369. -
דבש פרחי קיץ ואקליפטוס
₪35Original price was: ₪35.₪29Current price is: ₪29. -
Cantina Deluxe
₪320Original price was: ₪320.₪299Current price is: ₪299. -
בקבוק נירוסטה לשמן זית
₪119Original price was: ₪119.₪109Current price is: ₪109. -
ראשון המסיק קורטינה
₪54Original price was: ₪54.₪49Current price is: ₪49. -
Black Olives & Honey
₪99Original price was: ₪99.₪85Current price is: ₪85. -
סט פותחן יין חשמלי
₪69Original price was: ₪69.₪59Current price is: ₪59.
מרכיבים:
2 קילו זיתים שחורים טריים
חצי קילו מלח גס
חצי כוס שמן זית
מיץ מחצי לימון
פלפל ירוק חריף
אופן ההכנה:
שוטפים את הזיתים היטב ומעבירים למסננת.
מערבבים את הזיתים עם המלח.
מכסים את המסננת במכסה ומניחים עליו משקולת כבדה (כ-4-5 קילו)
במשך שבוע, כל יום, מרימים את המכסה ומערבבים מעט את הזיתים.
לאחר שבוע מעבירים את הזיתים לקערה ומכסים אותם במים רותחים למשך כעשר דקות.
מסננים את הזיתים ומערבבים אותם היטב בקערה עם מיץ לימון, שמן זית והפלפל החריף.
מעבירים את הזיתים והנוזלים לכלי זכוכית או צנצנת אטומה ומניחים במקום אפל וקריר למשך שבועיים.
אחרי שבועיים- פותחים את הצנצנת ונהנים!
שתפו את התוכן