מבצעים
-
רביעיית ממרחים
₪99Original price was: ₪99.₪94Current price is: ₪94. -
ראשון המסיק ברנע
₪54Original price was: ₪54.₪49Current price is: ₪49. -
חמישיית זיתים שחורים
₪75Original price was: ₪75.₪55Current price is: ₪55. -
שמן זית פיקואל 500 מ"ל
₪52Original price was: ₪52.₪45Current price is: ₪45. -
שמן זית בלנד 5 ליטר
₪329Original price was: ₪329.₪309Current price is: ₪309. -
Cantina Sensation
₪409Original price was: ₪409.₪369Current price is: ₪369. -
לימונים כבושים בשמן זית
₪18Original price was: ₪18.₪15Current price is: ₪15. -
סט אביזרים ליין
₪49Original price was: ₪49.₪42Current price is: ₪42.
חנוכה הוא זמן מצוין לשלוף את שמן הזית שלכם ולהפיח בביטוי “נס פח השמן” חיים מחודשים. בחג שבו שמן נשפך כמו מים, מומלץ להמיר את השמן המסורתי בשמן זית כתית מעולה ולעשות בו שימוש בכל מתכוני החג. אחד מהם הוא המתכון הבא ללביבות תפוחי אדמה ועשבי תיבול שנרקם תודות ל”נעמה ואיילת- אוכל אירועים סדנאות”. צמד הבשלניות בחרו להוסיף ללביבות גם עשבי תיבול נהדרים המעניקים להן מימד נוסף של טעמים.
מלבד התוספת הירוקה והרעננה, טיגון הלביבות בשמן זית הופך אותן אוטומטית לגרסה הבריאה יותר. נכון, טיגון הוא לא האופציה האולטימטיבית כשזה מגיע לבישול בריא, אבל במידה ובוחרים בו שמן זית כתית מעולה הוא ללא ספק ההעדפה הנכונה. בהשוואה לשמנים אחרים, שמן זית מכיל באופן טבעי כ-73% חומצה אולאית שהיא חומצת השומן העמידה ביותר בטמפרטורה גבוהה. גורם נוסף שתורם לעמידותו בחום והופך אותו מומלץ לטיגון, קשור לנוגדי החמצון הטבעיים ששמן הזית עשיר בהם. אותם נוגדי חמצון מקנים לו חלק ניכר מסגולותיו הבריאותיות שעוברות גם אל המזון במהלך הטיגון.
מצרכים:
קילו תפוחי אדמה מזן רטה
בצל קטן
רוזמרין טרי
טימין טרי
2 ביצים אורגניות
3 כפות קמח קוסמין
הכנה:
מגרדים את תפוחי האדמה ואת הבצל (אפשר במג’ימיקס)
מוסיפים רוזמרין וטימין קצוצים דק דק, 2 ביצים ו-3 כפות קמח
מערבבים היטב את התערובת.
מחממים שמן זית במחבת ומתחילים ללבב את הלביבות :)