מבצעים
-
Taste Of Israel
₪39Original price was: ₪39.₪30Current price is: ₪30. -
דבש באריזת ספיישל
₪22Original price was: ₪22.₪19Current price is: ₪19. -
שלישיית תערובות תבלינים
₪66Original price was: ₪66.₪48Current price is: ₪48. -
Wild Life Expirience
₪279Original price was: ₪279.₪245Current price is: ₪245. -
זיתי פישולין גדולים
₪35Original price was: ₪35.₪30Current price is: ₪30. -
טחינה גולמית מלאה
₪55Original price was: ₪55.₪52Current price is: ₪52. -
סט אביזרים ליין
₪49Original price was: ₪49.₪42Current price is: ₪42. -
Black Olives & Honey
₪99Original price was: ₪99.₪85Current price is: ₪85.
4-5 יח’ פלפלים צהובים
1 שן שום
2-3 ענפי אורגנו, עלים בלבד
1 כף חומץ בלסמי
1 כף סילאן
40 גרם שקדים פרוסים מולבנים
25 גרם פרמזן מגורר
40 מ”ל שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל
חוצים את הפלפלים לחצי, מנקים מגרעינים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שהקליפה משחימה.
מכניסים לשקית ניילון או קופסת פלסטיק עד לקירור ומקלפים.
מכניסים למעבד מזון הכל מלבד פרמזן, שקדים ושמן זית, טוחנים בפולסים, טועמים ומתקנים תיבול. מוסיפים פרמזן, שקדים ושמן זית, וטוחנים עוד כמה פולסים קצרים.
מעבירים לצנצנת נקייה ומכסים בשמן זית. מחזיק במקרר עד שבועיים בצנצנת אטומה.
מתכון באדיבות ‘הבנות – אוהבות אוכל‘ – אשפיות המטבח שמכורות למוצרים של פתורה.
שתפו את התוכן