מבצעים
-
Cantina Deluxe
₪320Original price was: ₪320.₪299Current price is: ₪299. -
ראשון המסיק פישולין
₪54Original price was: ₪54.₪48Current price is: ₪48. -
ראשון המסיק קורטינה
₪275Original price was: ₪275.₪259Current price is: ₪259. -
Wild Life Expirience
₪279Original price was: ₪279.₪245Current price is: ₪245. -
קפה שחור קולומביה
₪24Original price was: ₪24.₪20Current price is: ₪20. -
פסטו רוסו
₪25Original price was: ₪25.₪15Current price is: ₪15. -
ארגז Cantina27 Rose
₪630Original price was: ₪630.₪549Current price is: ₪549. -
רביעיית ממרחים
₪99Original price was: ₪99.₪94Current price is: ₪94.
כלי עבודה דרושים:
מסגרת לטארט 28.5×11 משומנת היטב, דף אפיה/משטח סיליקון משומן היטב או תבנית טארט בגודל דומה משומנת היטב, מדחום(רצוי מדחום סוכר), משקל
המרכיבים:
14 גר’ ג’לטין (קופסא שמכילה 2 שקיות, בכל שקית 7 גר’)
60 מ”ל/גר’ מי קרח (1/4 כוס)
210 גר’ סוכר (1 כוס)
75 גר’ דבש טהור פרחי בר של פתורה (3 כפות)
65 מ”ל/גר’ מים רותחים (קצת יותר מ1/4 כוס)
10 טיפות של צבע מאכל כתום (צבע שנמס במים) – לא חובה.
גיוון (ניתן להוסיף אחד מהמוצרים הבאים לקבלת טעם של דבש מתובל).
10 עלי רוזמרין
2 גבעולי טימין טריים
1 מקל קנמון
1/2 מקל וניל
2 חוטי זעפרן
לציפוי:
25 גר’ אבקת סוכר (3 כפות)
25 גר’ קורנפלור (2.5 כפות)
ניתן להוסיף מעט קינמון
המתכון המקורי של אלזי רפופורט- אמנית המתוקים ומתוקה בזכות עצמה.
שתפו את התוכן