מבצעים
-
שלישיית תערובות תבלינים
₪66Original price was: ₪66.₪48Current price is: ₪48. -
ראשון המסיק ברנע
₪54Original price was: ₪54.₪49Current price is: ₪49. -
פישולין ממסיק מוקדם
₪69Original price was: ₪69.₪62Current price is: ₪62. -
Midnight Collection
₪525Original price was: ₪525.₪450Current price is: ₪450. -
רביעיית ממרחים
₪99Original price was: ₪99.₪94Current price is: ₪94. -
Black Olives & Honey
₪99Original price was: ₪99.₪85Current price is: ₪85. -
קפה שחור קולומביה
₪24Original price was: ₪24.₪20Current price is: ₪20. -
Spices Exprience
₪125Original price was: ₪125.₪109Current price is: ₪109.
חנוכה הגיע ואין דבר טעים יותר מלביבות. על מנת ליצור מנה בריאה ואיכותית, אנו בפתורה ממליצים לטגן את הלביבות בשמן זית כתית מעולה בלבד. שמן זית כתית מעולה הינו בעל ערכים תזונתיים גבוהים ואיכותיים מאשר כל שמן אחר וכך תאכלו לביבות, תשמרו על הבריאות ותקבלו טעם טבעי יותר (דיאטה ים תיכונית תעשו אחרי חנוכה).
אנחנו שמחים להגיש לכם מתכון מיוחד של האחת והיחידה- השפית אביבית פריאל אביחי, שאחראית על אחד המטבחים הטובים בישראל- מסעדת אוזריה.
שימו לב! חשוב לבחור שמן זית עדין ולא חריף או מריר מדי, אחרת אתם בבעיה. חפשו זנים קטיפתיים כמו שמן זית כתית מעולה מזן פיקואל..
החומרים:
להגשה:
עוד קצת שמן זית
4 כפות יוגורט עשיר וטוב
2 אבוקדו בשל
סומאק
בצל סגול פרוס
קצת על אביבית פריאל אביחי-
במשך עשור כיהנה פריאל אביחי כשפית של מסעדת טפאו, וב־2012 פתחה את מסעדת האוזריה בשכונת פלורנטין המגישה מטבח ים תיכוני מקומי. ב-2016 הצטרף לאוזריה אחיה הלילי, בר הנקסט דור.