מבצעים
-
ארגז Cantina27 Rose
₪630Original price was: ₪630.₪549Current price is: ₪549. -
ראשון המסיק פישולין
₪54Original price was: ₪54.₪48Current price is: ₪48. -
Midnight Collection
₪525Original price was: ₪525.₪450Current price is: ₪450. -
רביעיית ממרחים
₪99Original price was: ₪99.₪94Current price is: ₪94. -
ראשון המסיק קורטינה
₪54Original price was: ₪54.₪49Current price is: ₪49. -
קפה שחור קולומביה
₪24Original price was: ₪24.₪20Current price is: ₪20. -
Wild Life Expirience
₪279Original price was: ₪279.₪245Current price is: ₪245. -
ראשון המסיק פיקואל
₪54Original price was: ₪54.₪49Current price is: ₪49.
השפית נדיה אליס, ממובילות טרנד ה- eatwith, מארחת בביתה לארוחות שף אינטימיות, מכבדת אותנו במתכון ייחודי שלה לפסטה איטלקית אמיתית, פוזילי ברוטב סיציליאני.
מרכיבים (הכמות מותאמת לארוחה זוגית):
200 גר’ פסטה פוזילי
מלח גס
מלח רגיל
שמן זית כתית מעולה של פתורה
2 שיני שום קטנים
חצי חציל רגיל
6-7 עגבניות שרי
5-6 זיתים של פתורה (חצי שחורים חצי ירוקים)
חופן קטן של צלפים במלח
6-7 עלי בזיליקום
חופן קטן פלפל חריף גרוס
פרורי לחם או גבינת פרמז’ן טבעונית
אופן ההכנה:
1. מרתיחים סיר גדול של מים.
2. בינתיים, חותכים את השום לפרוסות דקות דקות , את החציל לקוביות גסות ואת שאר הירקות לפרוסות בינוניות (עגבניות שרי, זיתים שחורים וירוקים). שוטפים את הצלפים היטב (אפשר לחתוך אותם או להשאיר אותם שלמים).
3. כשהמים רותחים, שופכים בתוכם חופן גדול של מלח גס ואז את הפסטה. בודקים את זמן הבישול על אריזת הפסטה ומכוונים שעונים ל-30 שניות פחות מהזמן הנדרש.
4. מחממים שמן זית פתורה במחבת. שהשמן מתחיל לבעבע, מטגנים את השום עד הזהבה מלאה.
5.מוסיפים את החצילים ומטגנים אותם עד ריכוך תוך כדי ערבוב.
6. כשהחצילים רכים (משהו כמו 7 דקות) מוסיפים את העגבניות, את הזיתים, את הצלפים ואת הפלפל החריף. מוסיפים מעט מלח רגיל (רוב המליחות צריכה להגיע מהפסטה עצמה).
6. מקפיצים את הירקות על אש בינונית ואם הן מתחילות להתייבש יותר מדי, מוסיפים כף או שניים של מי בישול של הפסטה.
7. בסוף הבישול, מוסיפים את עלי הבזיליקום חתוכות גס.
8. מסננים את הפסטה 30 שניות לפני סוף הבישול, ומסיימים את הבישול שלה בתוך המחבת יחד עם הירקות.
9. מניחים על הצלחת ומוסיפים טיפת שמן זית פתורה טרי לפני ההגשה. אפשר להוסיף פרורי לחם או פרמז’ן טבעוני, שניהם מעולים עם הרוטב הזה.
בתיאבון!
להזמנת מקום באחת הארוחות המופלאות של נדיה לחצו כאן