מבצעים
-
Cantina 27 Double
₪269המחיר המקורי היה: ₪269.₪239המחיר הנוכחי הוא: ₪239. -
קפה שחור BLACK
₪24המחיר המקורי היה: ₪24.₪21המחיר הנוכחי הוא: ₪21. -
שלישיית תבליני פלאו
₪48המחיר המקורי היה: ₪48.₪39המחיר הנוכחי הוא: ₪39. -
Cantina 27 Rose
₪105המחיר המקורי היה: ₪105.₪95המחיר הנוכחי הוא: ₪95. -
Cantina Experience
₪179המחיר המקורי היה: ₪179.₪155המחיר הנוכחי הוא: ₪155. -
שמן זית פיקואל 500 מ"ל
₪52המחיר המקורי היה: ₪52.₪45המחיר הנוכחי הוא: ₪45. -
קרש חיתוך מעץ
₪69המחיר המקורי היה: ₪69.₪59המחיר הנוכחי הוא: ₪59. -
קפה שחור קולומביה
₪24המחיר המקורי היה: ₪24.₪20המחיר הנוכחי הוא: ₪20.

מתכון ייחודי של סוכריות טבעיות עשויות מדבש איכותי על מקל. המתכון דורש השקעה וזמן אך התוצאה המושלמת מאפשרת לילדים (וגם למבוגרים) ליהנות מממתק טבעי ואיכותי.
כלי עבודה:
תבנית פוליקרבונאט לסוכריות על מקל משומנת היטב
מקלות לסוכריות או משטח סיליקון משומן היטב
מקלות קינמון דקים וארוכים או שיפודי עץ עבים
מדחום סוכר
משקל
כד זכוכית חסין חום/פינג’ן
צלופן שקוף
חומרים:
250 גרם סוכר (1 כוס+3 כפות)
100 גרם מים רותחים (1/3 כוס + 2 כפות)
75 גרם דבש טהור (3 כפות)
ניתן להוסיף אחד מהבאים לקבלת טעם של דבש מתובל:
10 עלי רוזמרין
2 גבעולי טימין טריים
1 מקל קנמון
1/2 מקל וניל
2 חוטי זעפרן
הוראות הכנה:
לערבב בסיר את הדבש, המים הרותחים והסוכר.
לחמם את הסירופ על אש קטנה, תוך ערבוב עד טמפרטורה של 155 c, עד לקבלת צבע זהוב.
לצקת לכד מזיגה ולערבב עד שה”קצף” והבועות יורדים.
לסדר את המקלות בתבנית או על משטח הסיליקון.
למזוג לתבנית סוכריות או לצקת עיגולים קטנים/גדולים על משטח הסיליקון.
לצנן היטב ולארוז מיד לאחר הצינון בדפי צלופן.
ניתן לשמור בקירור, בקופסא סגורה 4 שבועות.
המתכון פרי יצירתה של אמנית המתוקים, אלזי רפופורט