מבצעים
-
שלישיית תבליני פלאו
₪48Original price was: ₪48.₪39Current price is: ₪39. -
ארגז Cantina27 Rose
₪630Original price was: ₪630.₪549Current price is: ₪549. -
סט אביזרים ליין
₪49Original price was: ₪49.₪42Current price is: ₪42. -
קפה שחור קולומביה
₪24Original price was: ₪24.₪20Current price is: ₪20. -
Special Mini Gourmet
₪99Original price was: ₪99.₪85Current price is: ₪85. -
ראשון המסיק פיקואל
₪54Original price was: ₪54.₪49Current price is: ₪49. -
Taste Of Israel
₪39Original price was: ₪39.₪30Current price is: ₪30. -
Wild Life Expirience
₪279Original price was: ₪279.₪245Current price is: ₪245.
דן לב, אחד מצלמי האוכל המובילים בישראל, בשלן ומארח, מכבד את אתר פתורה במתכון קייצי משובח, קליל וטעים של המרכיבים המקומיים. המתכון הינו פרי שיתוף הפעולה הפורה בין מוצרי פתורה לדן, שמלבד היותו צלם של עולם הקולינריה הישראלית, גם מארח בסטודיו שלו לארוחות אינטימיות.
מרכיבים לסלט:
קופסא של חסה רומית
חסה סלנובה אחת
חצי חבילת נבטי חמניה
חופן אגוזי לוז קלויים וכתושים גס
חופן ענבים אדומים חצויים לחצי
גבינה כחולה או כל גבינה אחרת לפי הטעם
מרכיבים לרוטב ויניגרט:
שליש כוס שמן זית כתית מעולה של פתורה
כף דבש טהור מפרחי הדרים של פתורה
מיץ מלימון אחד
כף חומץ בלסמי
מלח
אופן ההכנה:
לפני חיתוך היקרות הטריים, יש הכין את רוטב הויניגרט. פשוט מערבבים היטב את המרכיבים.
לאחר מכן מכניסים את כל מרכיבי הסלט לקערה גדולה, נותנים עוד ערבוב יסודי של הרוטב ושופכי מעל.
ישר לשולחן ובתיאבון !
רוצים שדן לב יבשל לכם ארוחה בסטודיו שלו?
האהבה לאוכל ולאירוח היא הלב של סטודיו 202. אתם מוזמנים לאתר הבית.