מבצעים
-
Cantina Experience
₪179המחיר המקורי היה: ₪179.₪155המחיר הנוכחי הוא: ₪155. -
קפה שחור BLACK
₪24המחיר המקורי היה: ₪24.₪21המחיר הנוכחי הוא: ₪21. -
Give & Receive
₪109המחיר המקורי היה: ₪109.₪99המחיר הנוכחי הוא: ₪99. -
חרוסת מדברית
₪19המחיר המקורי היה: ₪19.₪14המחיר הנוכחי הוא: ₪14. -
Southern Vibes
₪72המחיר המקורי היה: ₪72.₪63המחיר הנוכחי הוא: ₪63. -
פישולין ממסיק מוקדם
₪69המחיר המקורי היה: ₪69.₪62המחיר הנוכחי הוא: ₪62. -
יין לבן Pola
₪60המחיר המקורי היה: ₪60.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
Cantina 27 Double
₪269המחיר המקורי היה: ₪269.₪239המחיר הנוכחי הוא: ₪239.

דן לב, אחד מצלמי האוכל המובילים בישראל, בשלן ומארח, מכבד את אתר פתורה במתכון קייצי משובח, קליל וטעים של המרכיבים המקומיים. המתכון הינו פרי שיתוף הפעולה הפורה בין מוצרי פתורה לדן, שמלבד היותו צלם של עולם הקולינריה הישראלית, גם מארח בסטודיו שלו לארוחות אינטימיות.
מרכיבים לסלט:
קופסא של חסה רומית
חסה סלנובה אחת
חצי חבילת נבטי חמניה
חופן אגוזי לוז קלויים וכתושים גס
חופן ענבים אדומים חצויים לחצי
גבינה כחולה או כל גבינה אחרת לפי הטעם
מרכיבים לרוטב ויניגרט:
שליש כוס שמן זית כתית מעולה של פתורה
כף דבש טהור מפרחי הדרים של פתורה
מיץ מלימון אחד
כף חומץ בלסמי
מלח
אופן ההכנה:
לפני חיתוך היקרות הטריים, יש הכין את רוטב הויניגרט. פשוט מערבבים היטב את המרכיבים.
לאחר מכן מכניסים את כל מרכיבי הסלט לקערה גדולה, נותנים עוד ערבוב יסודי של הרוטב ושופכי מעל.
ישר לשולחן ובתיאבון !
רוצים שדן לב יבשל לכם ארוחה בסטודיו שלו?
האהבה לאוכל ולאירוח היא הלב של סטודיו 202. אתם מוזמנים לאתר הבית.