מבצעים
-
Cantina Experience
₪180Original price was: ₪180.₪169Current price is: ₪169. -
דבש באריזת ספיישל
₪22Original price was: ₪22.₪19Current price is: ₪19. -
מארז 4 בקבוקים סיידר mix
₪75Original price was: ₪75.₪72Current price is: ₪72. -
ממרח טחינה עם וניל
₪40Original price was: ₪40.₪35Current price is: ₪35. -
Cantina 27 Rose' Case
₪135Original price was: ₪135.₪109Current price is: ₪109. -
שלישיית דבש
₪179Original price was: ₪179.₪169Current price is: ₪169. -
זיתים שחורים במלח
₪25Original price was: ₪25.₪18Current price is: ₪18. -
שלישיית חליטות
₪48Original price was: ₪48.₪40Current price is: ₪40.
ליל הסדר מעבר לפינה והשנה יותר מתמיד חשוב לנו להשקיע במתכונים ובמנות שיככבו על שולחן החג. אם את פסח הקודם חגגנו באופן וירוטואלי וצנוע, השנה כבר נעשה זאת בחיק המשפחה עם שולחן חג עמוס כל טוב. איך הופכים את ארוחת ליל הסדר למגוונת במיוחד? לא שוכחים שלצד המנות העיקרית, מומלץ להשקיע גם בתוספות וסלטים שגונבים את ההצגה.
השנה בחרנו להתמקד בסלטים שהרכיב עבורנו השף רן וייס, מרזיאל דינר. הם טריים, רעננים ומתפקדים נהדר כתוספת אביבית ומעניינת שמקלילה את גזרת הגפילטע פיש והמנות העיקריות. בכל סלט שולב זן אחר של שמן זית, וביניהם גם ה- Midnight: שמן זית חדש ויחיד מסוגו, המופק בשעות הלילה בחושך מוחלט. טעמו הייחודי משדרג את הסלט לדרגות חדשות של קולינאריה.
סלט סלקים אפרסמונים ועלי זעתר טרי בויניגרט דבש וליים.
לויניגרט:
1 כף דבש פתורה
2 כפות מיץ ליים או לימון טרי
5 כפות שמן זית פתורה מידנייט בלנד
חצי כפית פלפל שחור טחון
רבע כפית מלח
בקערה קטנה לערבב את כל החומרים בעזרת מזלג עד שמתקבל מעין רוטב אחיד.
לסלט:
2 סלקים מבושלים ומקולפים אפרסמון קשה
כ-10 עלי זעתר טרי
חופן גרגר נחלים/ רוקט
כף שמן זית מידנייט בלנד
פורסים את הסלק לפלחים, בעזרת סכין חדה/ מנדולינה פורסים את האפרסמון לפרוסות דקות.
על צלחת שטוחה מסדרים את פלחי הסלק, האפרסמון ושאר המרכיבים, שופכים כ2 כפות מהויניגרט במקומות שונים בצלחת.
מעל הכל מטפטפים משמן הזית ומפזרים מעט מלח אטלנטי.
סלט עלים ותותים
חצי צרור כוסברה קצוצה דק
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה דק
רבע צרור שמיר קצוץ דק
4 גבעולי בצל ירוק קצוץ דק
חופן רוקט קצוץ דק
כף פלפל ירוק חריף קצוץ דק
5 תותים פרוסים
חצי כוס שמן זית פתורה
מיץ לימון מלימון אחד
כפית מלח אטלנטי
מערבבים היטב את כל המרכיבים בקערה ומגישים