מבצעים
-
Mediterranean Edition
₪135המחיר המקורי היה: ₪135.₪119המחיר הנוכחי הוא: ₪119. -
קפה שחור קולומביה
₪24המחיר המקורי היה: ₪24.₪20המחיר הנוכחי הוא: ₪20. -
ראשון המסיק ברנע
₪54המחיר המקורי היה: ₪54.₪49המחיר הנוכחי הוא: ₪49. -
קרש חיתוך מעץ
₪69המחיר המקורי היה: ₪69.₪65המחיר הנוכחי הוא: ₪65. -
סבון מ-70% שמן זית
₪25המחיר המקורי היה: ₪25.₪22המחיר הנוכחי הוא: ₪22. -
9 תבליני פליאו טהורים
₪137המחיר המקורי היה: ₪137.₪119המחיר הנוכחי הוא: ₪119. -
Three Flavors
₪59המחיר המקורי היה: ₪59.₪45המחיר הנוכחי הוא: ₪45. -
Grand Prestige Collection
₪80המחיר המקורי היה: ₪80.₪69המחיר הנוכחי הוא: ₪69.

המרכיבים:
3/4 2 כוסות קמח
1/2 כפית אבקת אפייה
קורט מלח
מעט צ’ילי גרוס (לא חובה)
קורט פלפל שחור טחון דק
1 כפית רוזמרין טרי, קצוץ דק
3/4 כוס סוכר דמררה
2 ביצים
1/2 כוס שמן זית (רצוי שמן עדין ועשבוני שלנו)
3/4 כוס יין אדום יבש
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים בקערה את החומרים היבשים. בקערה נפרדת טורפים ביצים, שמן זית ויין ומאחדים בזהירות עם קערת היבשים. אם התערובת לא נוזלית מספיק, מוסיפים עוד מעט יין.
משמנים בשמן זית נייר אפייה וזולפים עוגיות בעזרת כפית.
אופים 12-15 דקות, עד להזהבה קלה. מצננים מספר דקות לפני שמחלצים מהתבנית.
מתכון של בלוגרית ניו-יורקית שחיה בטוקיו וכותבת על אוכל. הנה לינק למתכון המקורי.
שתפו את התוכן