מבצעים
-
פישולין ממסיק מוקדם
₪69Original price was: ₪69.₪62Current price is: ₪62. -
Taste Of Israel
₪39Original price was: ₪39.₪30Current price is: ₪30. -
Midnight Collection
₪525Original price was: ₪525.₪450Current price is: ₪450. -
Cantina27 ארגז
₪680Original price was: ₪680.₪599Current price is: ₪599. -
Cantina 27 Double
₪269Original price was: ₪269.₪239Current price is: ₪239. -
All In Wine
₪199Original price was: ₪199.₪189Current price is: ₪189. -
ראשון המסיק קורטינה
₪275Original price was: ₪275.₪259Current price is: ₪259. -
Black Olives & Honey
₪99Original price was: ₪99.₪85Current price is: ₪85.
רכיבים לתבנית קוגלהוף בקוטר 21 ס”מ:
6-8 תפוחי סמית’ בינוניים קלופים ופרוסים לפלחים דקים
3 כפות סוכר חום
1/4 כוס מיץ לימון
1 כפית קינמון
2 כוסות חלב סויה
1/2 כוס סילאן
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס שמן זית עדין ועשבוני
1 ו- 1/2 כפיות תמצית וניל
2.5 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפייה
1 כוס שוקולד מריר קצוץ גס
אופן הכנה:
מכינים את התפוחים: בקערה מערבבים בעדינות את פלחי התפוחים עם סוכר חום, מיץ לימון וקינמון.
מכינים את בלילת העוגה: מערבבים באמצעות מקצף ידני חלב סויה, סילאן, סוכר, שמן זית ותמצית וניל. מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים בשנית. מוסיפים שוקולד קצוץ ואת פלחי התפוחים ומערבבים בזהירות באמצעות מרית או כף.
אופים: משמנים היטב את תבנית האפייה, מוזגים באופן אחיד את בלילת העוגה לתבנית ומשטחים מעט את התפוחים לשכבה אחידה. אופים ב- 180 מעלות למשך כ 50 דקות. מצננים קלות, מפדרים במעט אבקת סוכר ופורסים באמצעות סכין משוננת. אפשר בהחלט להגיש לצד גלידת וניל טבעונית.
המתכון באדיבות: מורן יטבת רודניק.
מורן היא תושבת יבנה, נשואה ואם לשני ילדים. בעלת תואר ראשון במדעי ההתנהגות ותקשורת מאוניברסיטת בן גוריון. שוקולטיירית ובשלנית ונהנית מכל רגע! “מורן שוקולד” קיים מזה 6 שנים. העסק מתמקד בסדנאות ופיתוח מוצרים. את רזי השוקולד למדה אצל השוקולטיירית יעל מילשטיין וכמו כולנו; ממשיכה ללמוד כל הזמן באמצעות ניסוי וטעייה, קריאה, קורסים ונסיעות לחו”ל. מורן מעבירה סדנאות מתוקות וסדנאות בישול במגוון מרכזי בישול מהדרום לצפון ומקיימת סדנאות פרטיות בבתי הלקוח ולעסקים.