מבצעים
-
שלישיית תבליני פלאו
₪48המחיר המקורי היה: ₪48.₪39המחיר הנוכחי הוא: ₪39. -
Cantina 27 Rose
₪105המחיר המקורי היה: ₪105.₪95המחיר הנוכחי הוא: ₪95. -
קונפיטורת תפוחים ואגסים
₪25המחיר המקורי היה: ₪25.₪20המחיר הנוכחי הוא: ₪20. -
All In Wine
₪199המחיר המקורי היה: ₪199.₪189המחיר הנוכחי הוא: ₪189. -
זיתים מזן קלמטה
₪39המחיר המקורי היה: ₪39.₪35המחיר הנוכחי הוא: ₪35. -
פישולין ממסיק מוקדם
₪69המחיר המקורי היה: ₪69.₪62המחיר הנוכחי הוא: ₪62. -
שמן זית ברנע 5 ליטר
₪329המחיר המקורי היה: ₪329.₪309המחיר הנוכחי הוא: ₪309. -
קרש חיתוך מעץ
₪69המחיר המקורי היה: ₪69.₪62המחיר הנוכחי הוא: ₪62.

קינוח עם שמן זית. אחד השילובים המפתיעים כאשר השמן מדגיש ומחמיא לטעם המתוק.
נורה היצירתית משלבת את שמן זית מידנייט שלנו עם קרם שקדים, פירות קטלב ביין שרי וצתרה, זעתר ושטרויזל בלוטים.
המתכון המלא להרפתקנים מביניכם:
לקרם שקדים:
415 ג’ שקדים מולבנים
240 ג’ סוכר
1 כף מחית וניל איכותית
3 כפות ברנדי
6 כפות עמילן טפיוקה
200 מ”ל קרם קוקוס ארוי די
270 מ”ל מים
לטחון הכל בבלנדר לקרם חלק.
פירות קטלב ביין שרי וצתרה:
300 ג’ פירות קטלב בשלים (רכים למגע)
100 ג’ סוכר
120 מ”ל מים
100 מ”ל יין שרי
עלים מ3 ענפי צתרה ורודה/קורנית
בסיר קטן להביא לרתיחה מים, סוכר ויין שרי. להוסיף עלי צתרה ולערבב עד שהסוכר נמס לגמרי.
שטרויזל בלוטים:
150 ג’ קמח
150 ג’ חמאה קרה מאוד חתוכה לקוביות
150 ג’ סוכר
150 ג’ קמח בלוטים
במעבד מזון לטחון גס חמאה וסוכר. להוסיף קמח וקמח בלוטים ולהמשיך לערבב בפולסים עד ליצירת פירורים. לקרר כחצי שעה.
לחמם תנור ל170 מעלות.
להעביר את הפירורים למשטח אפיה עם נייר אפיה. לאפות עד הזהבה קלה. אם הופך למשטח אחיד מחכים שיתקרר ומפוררים ידנית.ניתן לשמור במקפיא לאחר קירור.
להרכבת המנה:
1 כף גדושה קרם שקדים
זילוף שמן זית כתית מעולה מסוג מידנייט פישולין
כף פירות קטלב ביין שרי
מעט עלי זעתר (אזוב מצוי)
2 כפות שטרויזל בלוטים
מגישים מיד 

שתפו את התוכן