מבצעים
-
רביעיית ממרחים
₪99Original price was: ₪99.₪94Current price is: ₪94. -
Cantina Sensation
₪409Original price was: ₪409.₪369Current price is: ₪369. -
שלישיית תבליני פלאו
₪48Original price was: ₪48.₪39Current price is: ₪39. -
ראשון המסיק קורנייקי
₪54Original price was: ₪54.₪49Current price is: ₪49. -
Cantina 27 Double
₪269Original price was: ₪269.₪239Current price is: ₪239. -
Cantina Experience
₪180Original price was: ₪180.₪169Current price is: ₪169. -
Cantina 27 Red
₪150Original price was: ₪150.₪129Current price is: ₪129. -
Cantina 27 Rose' Case
₪135Original price was: ₪135.₪109Current price is: ₪109.
קינוח עם שמן זית. אחד השילובים המפתיעים כאשר השמן מדגיש ומחמיא לטעם המתוק.
נורה היצירתית משלבת את שמן זית מידנייט שלנו עם קרם שקדים, פירות קטלב ביין שרי וצתרה, זעתר ושטרויזל בלוטים.
המתכון המלא להרפתקנים מביניכם:
לקרם שקדים:
415 ג’ שקדים מולבנים
240 ג’ סוכר
1 כף מחית וניל איכותית
3 כפות ברנדי
6 כפות עמילן טפיוקה
200 מ”ל קרם קוקוס ארוי די
270 מ”ל מים
לטחון הכל בבלנדר לקרם חלק.
פירות קטלב ביין שרי וצתרה:
300 ג’ פירות קטלב בשלים (רכים למגע)
100 ג’ סוכר
120 מ”ל מים
100 מ”ל יין שרי
עלים מ3 ענפי צתרה ורודה/קורנית
בסיר קטן להביא לרתיחה מים, סוכר ויין שרי. להוסיף עלי צתרה ולערבב עד שהסוכר נמס לגמרי.
שטרויזל בלוטים:
150 ג’ קמח
150 ג’ חמאה קרה מאוד חתוכה לקוביות
150 ג’ סוכר
150 ג’ קמח בלוטים
במעבד מזון לטחון גס חמאה וסוכר. להוסיף קמח וקמח בלוטים ולהמשיך לערבב בפולסים עד ליצירת פירורים. לקרר כחצי שעה.
לחמם תנור ל170 מעלות.
להעביר את הפירורים למשטח אפיה עם נייר אפיה. לאפות עד הזהבה קלה. אם הופך למשטח אחיד מחכים שיתקרר ומפוררים ידנית.ניתן לשמור במקפיא לאחר קירור.
להרכבת המנה:
1 כף גדושה קרם שקדים
זילוף שמן זית כתית מעולה מסוג מידנייט פישולין
כף פירות קטלב ביין שרי
מעט עלי זעתר (אזוב מצוי)
2 כפות שטרויזל בלוטים
מגישים מיד
שתפו את התוכן