מבצעים
-
ראשון המסיק קורנייקי
₪275Original price was: ₪275.₪247Current price is: ₪247. -
Cantina 27 Rose' Case
₪135Original price was: ₪135.₪109Current price is: ₪109. -
Cantina Deluxe
₪320Original price was: ₪320.₪299Current price is: ₪299. -
שלישיית תערובות תבלינים
₪66Original price was: ₪66.₪48Current price is: ₪48. -
ארגז Cantina27 Rose
₪630Original price was: ₪630.₪549Current price is: ₪549. -
בקבוק נירוסטה לשמן זית
₪119Original price was: ₪119.₪109Current price is: ₪109. -
All In Wine
₪199Original price was: ₪199.₪189Current price is: ₪189. -
Cantina 27 Red
₪150Original price was: ₪150.₪129Current price is: ₪129.
שמן זית הוא אחד המרכיבים הבסיסיים ביותר בתזונה שלנו, והוא פשוט נפלא. אז עכשיו נעשה ניסיון קטן – ניקח את שמן הזית הנפלא, ונהפוך אותו לנפלא עוד יותר… מאמינים?
מרכיבים:
שמן זית פתורה
בזיליקום
מרווה
פטרוזיליה
שום
אופן ההכנה:
יש כמה דרכים לשדרג את שמן הזית שלכם: בצנצנת שמים שמן זית וחצי צרור בזיליקום או מרווה ונותנים לו לעמוד במשך שבוע. לאחר מכן משתמשים לתיבול סלט או חביתה וכדומה.
אופציה נוספת – שמן זית ירוק: לוקחים את הפטרוזיליה, שום, בזיליקום ושמן זית כתית מעולה וטוחנים את הכול במעבד מזון, מעבירים לבקבוק ומשתמשים בו כרגיל ואפילו לקישוט של צלחות או מרקים.
מוגש לכם באדיבות אתר שוק האיכרים.
רוצים לשתף אותנו במתכון שלכם ולקבל פרסום באתר? שלחו אותו ל- [email protected]
שתפו את התוכן