מבצעים
-
מארז 4 בקבוקים סיידר mix
₪75Original price was: ₪75.₪72Current price is: ₪72. -
All In Wine
₪199Original price was: ₪199.₪189Current price is: ₪189. -
ארגז Cantina27 Rose
₪630Original price was: ₪630.₪549Current price is: ₪549. -
פישולין ממסיק מוקדם
₪69Original price was: ₪69.₪62Current price is: ₪62. -
Cantina Sensation
₪409Original price was: ₪409.₪369Current price is: ₪369. -
ראשון המסיק פישולין
₪54Original price was: ₪54.₪48Current price is: ₪48. -
עגבניות מיובשות בשמן זית
₪25Original price was: ₪25.₪15Current price is: ₪15. -
Mediterranean Edition
₪135Original price was: ₪135.₪119Current price is: ₪119.
שמן זית הוא אחד המרכיבים הבסיסיים ביותר בתזונה שלנו, והוא פשוט נפלא. אז עכשיו נעשה ניסיון קטן – ניקח את שמן הזית הנפלא, ונהפוך אותו לנפלא עוד יותר… מאמינים?
מרכיבים:
שמן זית פתורה
בזיליקום
מרווה
פטרוזיליה
שום
אופן ההכנה:
יש כמה דרכים לשדרג את שמן הזית שלכם: בצנצנת שמים שמן זית וחצי צרור בזיליקום או מרווה ונותנים לו לעמוד במשך שבוע. לאחר מכן משתמשים לתיבול סלט או חביתה וכדומה.
אופציה נוספת – שמן זית ירוק: לוקחים את הפטרוזיליה, שום, בזיליקום ושמן זית כתית מעולה וטוחנים את הכול במעבד מזון, מעבירים לבקבוק ומשתמשים בו כרגיל ואפילו לקישוט של צלחות או מרקים.
מוגש לכם באדיבות אתר שוק האיכרים.
רוצים לשתף אותנו במתכון שלכם ולקבל פרסום באתר? שלחו אותו ל- [email protected]
שתפו את התוכן