מבצעים
-
שלישיית תערובות תבלינים
₪66Original price was: ₪66.₪48Current price is: ₪48. -
שמן זית ברנע 5 ליטר
₪329Original price was: ₪329.₪314Current price is: ₪314. -
סבון מ-70% שמן זית
₪25Original price was: ₪25.₪22Current price is: ₪22. -
קרש חיתוך מעץ
₪69Original price was: ₪69.₪65Current price is: ₪65. -
טחינה גולמית טבעית
₪30Original price was: ₪30.₪27Current price is: ₪27. -
Mediterranean Edition
₪135Original price was: ₪135.₪119Current price is: ₪119. -
לימונים כבושים בשמן זית
₪18Original price was: ₪18.₪15Current price is: ₪15. -
Ptora Besties
₪100Original price was: ₪100.₪89Current price is: ₪89.
חגיגות שמן הזית מסדרת ראשון המסיק התחילו עם ארוחת שוק טוסקנית משגעת על טהרת ראשון המסיק
אז קבלו את המתכון הראשון מארוחת ראשון המסיק של דן לב ויוגב ירוס:
קרפצ’יו ארטישוק
מצרכים:
6 יחידות ארטישוק
2 לימונים
מלח אטלנטי
50 גרם גבינת פקורינו
כמה עלי זעתר טרי
הכנה:
מקלפים את העלים של הארטישוק, מוציאים את השערות הפנימיות ומשאירים רק את הלב, משרים מיד במים ולימון.
לפני ההגשה, פורסים בעזרת מנדולינה או סכין את הארטישוקים לפרוסות דקות, מסדרים על צלחת, מזלפים מעט לימון ומפזרים מלח.
מגרדים את הגבינה מעל, מפזרים עלי זעתר ומזלפים בנדיבות שמן זית ראשון המסיק.
מגישים מיד
שתפו את התוכן