מבצעים
-
Wild Life Expirience
₪279Original price was: ₪279.₪245Current price is: ₪245. -
Taste Of Israel
₪39Original price was: ₪39.₪30Current price is: ₪30. -
Black Olives & Honey
₪99Original price was: ₪99.₪85Current price is: ₪85. -
ראשון המסיק קורטינה
₪54Original price was: ₪54.₪49Current price is: ₪49. -
Special Israeli Honey
₪30Original price was: ₪30.₪24Current price is: ₪24. -
All In Wine
₪199Original price was: ₪199.₪189Current price is: ₪189. -
Special Mini Gourmet
₪99Original price was: ₪99.₪85Current price is: ₪85. -
ארגז Cantina27 Rose
₪630Original price was: ₪630.₪549Current price is: ₪549.
חגיגות שמן הזית מסדרת ראשון המסיק התחילו עם ארוחת שוק טוסקנית משגעת על טהרת ראשון המסיק
אז קבלו את המתכון הראשון מארוחת ראשון המסיק של דן לב ויוגב ירוס:
קרפצ’יו ארטישוק
מצרכים:
6 יחידות ארטישוק
2 לימונים
מלח אטלנטי
50 גרם גבינת פקורינו
כמה עלי זעתר טרי
הכנה:
מקלפים את העלים של הארטישוק, מוציאים את השערות הפנימיות ומשאירים רק את הלב, משרים מיד במים ולימון.
לפני ההגשה, פורסים בעזרת מנדולינה או סכין את הארטישוקים לפרוסות דקות, מסדרים על צלחת, מזלפים מעט לימון ומפזרים מלח.
מגרדים את הגבינה מעל, מפזרים עלי זעתר ומזלפים בנדיבות שמן זית ראשון המסיק.
מגישים מיד
שתפו את התוכן