מבצעים
-
Cantina 27 Rose' Case
₪135Original price was: ₪135.₪109Current price is: ₪109. -
ראשון המסיק קורנייקי
₪54Original price was: ₪54.₪49Current price is: ₪49. -
זיתים שחורים במלח
₪25Original price was: ₪25.₪18Current price is: ₪18. -
Cantina 27 Red
₪150Original price was: ₪150.₪129Current price is: ₪129. -
ארגז Cantina27 Rose
₪630Original price was: ₪630.₪549Current price is: ₪549. -
ראשון המסיק פישולין
₪54Original price was: ₪54.₪48Current price is: ₪48. -
סט אביזרים ליין
₪49Original price was: ₪49.₪42Current price is: ₪42. -
Wild Life Expirience
₪279Original price was: ₪279.₪245Current price is: ₪245.
ראשית התהליך של הפקת היין היינו בשתילת הגפנים. אנחנו מטפחים את הכרמים שלנו בצורה המיטבית כדי לזכות לבצור ענבי יין משובחים בזמן המתאים ביותר. לאחר מכן, מובלים הענבים ליקב ומתחיל תהליך ייצור היין. נפריד את תהליך ייצור היינות האדומים מהלבנים.
כל זן נבצר במועד ההבשלה האופטימאלי.
אחרי המעיכה, היינות עוברים השרייה בקור למשך 48 שעות למיצוי צבע.
לאחר הכנסת השמרים, היינות מקבלים ערבובים ידניים 4 פעמים ביממה.
לאחר התסיסות היינות נסחטים במסחטת ממברנה, כדי שלא לגרוס את הגרעינים.
לאחר התסיסה נעשה הבלנד בין 3 הזנים.
היין עובר תסיסה מאלולקטית במיכל ועובר כ-3 שפיות להצללתו טרם הכנסה לחבית.
היין שוהה בחביות עץ אלון למשך כשנה עד שנה וחצי.
עם ההוצאה מהחבית היין מקבל סינון גס בלבד טרם הביקבוק.
ייצור יין לבן, סדרת חתונה לבנה:
כל זן נבצר במועד ההבשלה האופטימאלי.
לאחר הבציר, הענבים מקוררים טרם מעיכתם.
לאחר המעיכה, הענבים נסחטים מיד.
המיץ עובר למיכל שיקוע, להצלילו טרם תסיסה.
התסיסה נעשית בטמפרטורה קרה, לשמירת הארומות.
התסיסה נעשית במכלי נירוסטה בסביבה מבוקרת טמפרטורה.
בסיום התסיסה היין מקבל כמה שפיות להצללתו.
היין “נח” למשך כמה חודשים במיכל טרם הביקבוק.
לקראת הביקבוק היין מיוצב לחום על ידי תוספת בנטוניט ומיוצב לקור על ידי קירור עז.
לאחר הייצובים היין מסונן לרמה סטרילית ומבוקבק.
אנחנו מזמינים אתכם להגיע ולבקר ביקב פתורה במהלך תקופת הבציר ולהגיע לטעום יין ישראלי אמיתי בכל ימות השנה.
שתפו את התוכן